Linkek

Szeptember, 2010 by SlowHand

Az Interneten mindenki számára fontos, hogy megtalálják weboldalát. Ezen az oldalon elsősorban keresőoptimalizálási szempontból lényeges viszontlinkeket és tartalmakat jelenítjük meg. (...)


Rendszergazdai szolgáltatások

Az IrodaiRendszergazda kisvállalkozások és irodák számára nyújt rendszergazdai szolgáltatásokat.
Az Ön vállalkozásában, irodájában előforduló számítógépeinek, informatikai rendszerének gond és problémamentes üzemeltetését biztosítjuk kedvező áron.
Ha az Ön cége nem engedheti meg magának, hogy főállású rendszergazdát alkalmazzon, de mégis szeretné jó kezekben és biztonságban tudni a vállalkozása informatikai eszközeit és adatait, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Amennyiben a meglévő rendszerét fejleszteni vagy megbízhatóbbá, biztonságosabbá szeretné tenni, tapasztalt kollégáink segítenek Önnek a megtervezésben és a kivitelezésben.


Miért éppen az IrodaiRendszergazda ?

A rendszergazda Mi az irodairendszergazda ? Mi az irodairendszergazda ? HelpDesk szolgáltatás Tanmese


Webfejlesztés

Ha szeretnél egy jó weboldalt a saját magad, vagy vállalkozásod részére, vedd fel velünk a kapcsolatot. Egyszerű, költséghatékony megoldásainkkal, néhány napon belül elkészítjük a weboldaladat. A CSS templatek alapján elkészített oldalak gyorsan alakíthatók a felhasználói igények szerint. Az elkészített oldalak keresőoptimalizálási szempontokat maximálisan figyelembe véve vannak kialakítva. A honlapok felépítésénél az xHTML, CSS, és jQuery technológiákra alapozunk és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy keresőoptimalizálás szempontjából megfelelő struktúrát kapjanak. Hatékonyan felépített, kereső és felhasználóbarát weboldalakkal segítjük üzleti céljai megvalósítását az interneten. A kivitelezés során jól működő és színvonalas honlapokban gondolkodunk, de mindíg szem előtt tartva, hogy a tartalom és a mondanivaló a legfontosabb.


WEBsend webfejlesztés

Weboldalak tervezése, fejlesztése Szolgáltatások Kapcsolat Árak Weboldalak egyszerűen


Babaelegancia Webáruház

Webáruházunkban minőségi angol, használt babaruhákat, gyerekruhákat és kiegészítőket forgalmazunk. Fiú és lány gyerekruhák 0-15 éves korig találhatók meg online üzletünkben. A termékeket átvizsgálás és gondos előkészítés után helyezzük el a megfelelő minőségi és méret kategóriákban. A ruhákról mindig igyekszünk részletgazdag fotót készíteni - esetenként többet is - hogy a kiválasztás segísük, valamint azért, hogy a minőségi különbségek -apró hibák- is egyértelműen kivehetők legyenek a képeken. Mivel egyedi termékeket forgalmazunk, részletes leírásokat és pontos méreteket adunk meg minden darabról. A ruhákat ötféle minőségi kategóriába soroljuk:


Fontosnak tartjuk, hogy csak olyan minőségű ruhákat forgalmazzunk amelyeket egyébként saját gyermekeinkre is ráadnánk. Az oldlalon való regisztrálás után lehetőség van a termékek lefoglalására, ezzel a módszerrel a szállítási díj minimalizálható. A ruhákkal kapcsolatban minden esetben egyszerűen feltehető kérdés (pl.: méretpontosítás) a termék alatt található információs űrlapon kersztül. Ezeket igyekszünk a legrövidebb idő alatt megválaszolni. Ha mindezek ellenére a kiszállított termék mégsem felelne meg akkor a garancia értelmében a termék 8 napon belül visszaküldhető a BabaElegancia részére.

Használt gyerekruhák Fiú ruhák Fiú ruhák Fiú ruhák Fiú ruhák Lány ruhák Lány ruhák Lány ruhák A babaelegancia vendégkönyve Vásárlási információk KapcsolatLinkTÁR-TOP

wlink